Нападателят на ЦСКА Маурисио Гарсес се надява да вкара много голове

...
Нападателят на ЦСКА Маурисио Гарсес се надява да вкара много голове
Коментари Харесай

Маурисио Гарсес получи наградата си за играч на месец юли в efbet Лига

Нападателят на ЦСКА Маурисио Гарсес се надява да вкара доста голове през този сезон и да помогне на отбора да завоюва купата.

Гарсес се приспособява към клуба и през този сезон се показва доста по-силно от предходния.

" През този сезон ще усещам доста благополучен, играя с огромно предпочитание и нещата се развиват по натурален път. Не обичам да давам обещания, само че всеки ден се трудя, желая да вкарам доста голове, значими голове, да реализираме задачите пред тима, а дали ще стана голмайстор на шампионата, ще забележим ", сподели Гарсес на брифинг, откакто бе награден за футболист на месец юли и състезател на 4-ия кръг в еfbet Лигата.
 Феновете на ЦСКА започнаха да събират пари за санкцията на клуба
Феновете на ЦСКА започнаха да събират пари за санкцията на клуба

Привържениците са твърдо решени да поемат разноските и да потвърдят, " че топлото посрещане на гостите не е било провокация ".

" Жалко, че отпаднахме от Европа тъкмо в тази фаза преди групите, само че това към този момент е минало и в този момент най-важни са мачовете, които предстоят. Най-важно е да трупаме точки в шампионата, даже когато не играе по най-хубавия метод. Победите радват почитателите.

Винаги съм бил добър в играта с глава. Във всички тимове преди ЦСКА съм вкарвал голове с глава и по тази причина се ядосвах през предишния сезон, когато не се получаваше, само че през този сезон работя по този съставен елемент и отбелязвам повече с глава ", сподели още Маурисио Гарсес.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР